Spirit Learning csapat

Mi vagyunk a Spirit Learning.
Ezért lovakkal hozzuk el Neked az AHA élményt!

Gyakran hallhatjuk, hogy a lovaknak gyógyító ereje és terápiás hatása van. A legcsodálatosabb az egészben, hogy nem csak nyeregből, de földről, sőt a puszta jelenlétünktől átveszik érzéseinket, s kapcsolódni tudnak hozzánk, emberekhez.

Miért lovakkal tartjuk a tréningeket

Miért lovakkal tartjuk a tréningeket?

Gyakran hallhatjuk, hogy a lovaknak gyógyító ereje és terápiás hatása van. A legcsodálatosabb az egészben, hogy nem csak nyeregből, de földről, sőt a puszta jelenlétünktől átveszik érzéseinket, s kapcsolódni tudnak hozzánk, emberekhez.

  • Egyfajta tükröt tartva képesek felszínre hozni érzelmeinket, félelmeinket, gátlásainkat.
  • Az ember-ló kapcsolat különleges, mind az ember, mind az állat részéről nagy figyelmet és alázatot igényel, hogy gördülékeny legyen a kommunikáció.
  • Az élmény interaktív, ez jelentősen növeli a hatékonyságot és felerősíti az intuíciókat.
  • Felszínre hozzák azt a bizonyos sokadik érzéked, a "horse sense"-t.
  • Az ember-ló közötti folyamatos kapcsolat elősegíti a szociális/integrációs készségeket.
AHA élmény

Mi az AHA élmény?

Az úgynevezett "AHA élmény" egy Karl Bühler által bevezetett fogalom, melynek tartalma egy korábban meg nem értett problémára intuitív módon talált, felismert megoldás, a probléma hirtelen megértése.

Az AHA élmény megtapasztalása gyakorlatilag borítékolható, ha az ember lovakkal dolgozik, mivel egy 100%-ban a jelenben élő ösztönlény tart nekünk tükröt.

Spirit Learning csapat lovakkal

Miért velünk?

A Nemzetközi EAHEA® HorseDream® licence lovas tréning elemeire épülő, előzetes mérés eredménye alapján és egyedi igényeket figyelembevéve állítjuk össze programjainkat.

A Spirit Learning Horse Spirit® széles palettán kínál megoldást lóasszisztált, egyéni szükségletekre szabott, komplex programlehetőségeivel.

  • 10+ év nagyvállalati vezetői tapasztalat áll mögöttünk, így a vezetői tréningek sem okoznak nehézséget.
  • Számtalan tréningen való részvételünk miatt pontosan tudjuk, hogy mitől lesz egy tréning valóban hatékony, eredményes és minden résztvevő számára élvezetes, legyen szó vállalati tréningről, vagy akár egyéni és nyílt csoportos foglalkozásokról.
  • Jól ismerjük a nagyvállalati környezet hatásait, megértjük a nehézségeket és a kihívásokat.
  • Minden helyszínünk agglomeráción belüli, ami lehetővé tesz akár csak pár órás programokat is.